(+31) 023 205 01 00 |  (+31) 023 205 01 00 |  Afrekenen

0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Klant: "...."

Gemiddeld een 9.2 uit 698 beoordelingen! Bekijk alles

Op zoek naar een goede beveiliging voor uw woning of bedrijf? Jablotron Oasis heeft zich al jaren bewezen en daarom kunnen wij zeggen dat het een zeer goed en betrouwbaar alarmsysteem is. Jablotron Oasis is zowel bedraad als draadloos beschikbaar en is standaard voorzien van vele extra's. Alle bedienpanelen zijn bijvoorbeeld standaard uitgevoerd met een tag lezer. Dit is zeer gemakkelijk voor het in- en uitschakelen van het alarm zonder code, maar ook het hele Jablotron Oasis bedienpaneel kan draadloos uitgevoerd worden. 

Jablotron Oasis

Jablotron Oasis

JablotronJablotron Oasis review

Een Jablotron Oasis review vormt u natuurlijk helemaal zelf. Wij kunnen u alleen wel vertellen dat wij al onze alarmsystemen eerst zelf testen en daarom kunnen zeggen dat wij alleen maar betrouwbare alarmsystemen verkopen! Door het testen weten wij ook precies hoe de systemen werken en kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze Jablotron oasis review is zeker positief! Wij hebben in ons assortiment de Jablotron Oasis sets en de Jabltron Oasis centrales.

Jablotron Oasis 100

Bent u op zoek naar een draadloos alarmsysteem van hoge kwaliteit en veel gebruikersgemakken? Dan kiest u voor de Jablotron Oasis 100. Dit alarmsysteem heeft standaard al zeer veel mogelijkheden en is ook bedraad zeer gemakkelijk aan te sluiten. Daarnaast werkt het bedienpaneel van de Jablotron Oasis 100 ook zeer eenvoudig en is zeer flexibel in te stellen. Jablotron heeft ook een APP genaamd de MyJablotron. Hiermee kunt u het draadloze alarmsysteem op afstand via uw smartphone in- en uitschakelen. Zo weet u altijd zeker dat uw alarmsysteem goed ingesteld staat! 

Het doe het zelf alarmsysteem